window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133154711-1');
Za zaposlene2020-03-24T10:03:18+01:00

Za zaposlene

Make An Appointment
Icon

Uporabne povezave

Preventivno delovanje na področju zdravja je najboljši način za kvalitetno in dolgo življenje. Ker v svojem življenju skoraj tretjino časa prebijemo na delovnih mestih, mora imeti vsak delavec dostop do preventivnega zdravstvenega varstva glede na delo, ki ga opravlja.

Izbira zdravstvenemu stanju primernega poklica je predpogoj za uspešno in zdravo delo. Delavci morajo biti ob prihodu na delo seznanjeni s tveganji v povezavi z delom, zagotovljeni morajo biti vsi potrebni ukrepi, ki tveganja zmanjšajo na dopustno raven.

Zgodnje odkrivanje bolezni pomeni preprečitev težjih oblik bolezni in pogosto tudi večjo možnost za ozdravitev. V primeru bolezni ali poškodbe, ki delavcu onemogoča nadaljevanje dela, ključno razliko v uspehu poklicne rehabilitacije pomeni natančna ocena preostale delazmožnosti, svetovanje pri izbiri drugega ustreznega poklica in sodelovanje zdravnika medicine dela v procesu rehabilitacije. 

Zaposleni se lahko kadarkoli obrnejo na pooblaščenega izvajalca medicine dela delovne organizacije v kateri so zaposleni. Zdravnik jim je vedno na voljo za posvet, pregled in usmeritev z namenom ocene, vzdrževanja in krepitve zdravja zaposlenih.

 

 

0+
zadovoljnih strank
0+
članov
0
regij po Sloveniji
0%
jamstvo zadovoljstva

Vprašaj ZMDPŠ

V primeru, da imate vprašanja, komentarje, predloge nas lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Nastavitve Sprejmem vse

Analitični piškotki

Piškotki namenjeni statistični analizi podatkov o obisku spletne strani - Google analitika.

Funkcionalni piškotki

Piškotki potrebni za delovanje spletne strani.