window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-133154711-1');
Za zaposlene2019-03-26T10:59:13+01:00

Za zaposlene

Make An Appointment
Icon

Uporabne povezave

Preventivno delovanje na področju zdravja je najboljši način za kvalitetno in dolgo življenje. Ker v svojem življenju skoraj tretjino časa prebijemo na delovnih mestih, mora imeti vsak delavec dostop do preventivnega zdravstvenega varstva glede na delo, ki ga opravlja.

Izbira zdravstvenemu stanju primernega poklica je predpogoj za uspešno in zdravo kariero. Delavci morajo biti ob prihodu na delo seznanjeni s tveganji v povezavi z delom, zagotovljeni jim morajo biti medicinski in tehnični ukrepi, ki tveganja zmanjšajo.

Bolezen pa žal nikoli ne počiva, zato zgodnje odkrivanje bolezni pomeni preprečitev težjih oblik bolezni in pogosto tudi večjo možnost za ozdravitev. Odkrivanje poklicnega vzroka za bolezen je  pomembno ne samo pri uveljavljanju pravic, temveč tudi pri načrtovanju dodatnih preventivnih ukrepov.

V primeru bolezni ali poškodbe, ki delavcu onemogoča nadaljevanje poklica, ključno razliko v uspehu poklicne rehabilitacije pomeni natančna ocena preostale delazmožnosti, svetovanje pri izbiri drugega poklica in sodelovanje zdravnika medicine dela v procesu rehabilitacije.

Vsak delavec ima pravico do kakovostne promocije zdravja pri delu, v  katero mora biti vključen zdravnik medicine dela, ki dobro pozna zdravstveno stanje delavcev.

Zdravniki specialisti medicine dela, prometa in športa smo edini zdravniki usmerjeni v zdravje delavcev in vam lahko pomagamo pri ohranjanju zdravja tekom celotne kariere.

Naše poslanstvo ste zdravi delavci v zdravih organizacijah.

0+
zadovoljnih strank
0+
članov
0
regij po Sloveniji
0%
jamstvo zadovoljstva

Vprašaj ZMDPŠ

V primeru, da imate vprašanja, komentarje, predloge nas lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Nastavitve Sprejmem vse

Analitični piškotki

Piškotki namenjeni statistični analizi podatkov o obisku spletne strani - Google analitika.

Funkcionalni piškotki

Piškotki potrebni za delovanje spletne strani.